Tillbaka till sök

Repay Syd söker en teknisk säljare

Publicerad 2020-01-10

Om företaget
Stålbranschens piggaste och snabbast växande expert på skurna och kapade stålämnen. Det är Repay.Vi brukar beskrivas som snabbare på stålämnen och vi har som mål att bli störst i Sverige. Repaykoncernen har ca 120 medarbetare och en omsättning på ca 400 miljoner SEK.

Nu vill vi förstärka med en teknisk säljare till Repay.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i en rikstäckande säljorganisation med tekniska säljare placerade på våra orter runt om i Sverige. Du kommer att utgå från vår anläggning i Uddevalla. Arbetet innebär resor i Värmland, Dalsland, Bohuslän samt Västergötland och därför är B-körkort ett krav.

Som teknisk säljare ansvarar du för att bibehålla och utveckla ett gott samarbete med befintliga och nya kunder. Du kommer att arbeta självständigt med att planera dina veckor och dina kundbesök samt att skapa offerter till kunderna.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har erfarenhet från verkstadsindustrin och känner till branschen genom att tidigare jobbat praktiskt eller som säljare inom stålbranschen / verkstadsindustrin. Som person har du en riktigt god social kompetens och du kan läsa av människor och situationer på ett bra sätt. Arbetet innebär kundkontakt, främst via kundbesök därför är det viktigt att du som person även är positiv, förtroendegivande och ödmjuk. Det är även viktigt att du kan skapa, bygga och behålla goda relationer till såväl kunder som medarbetare.

Repay är ett tillväxtföretag med målsättning att växa minst 25% varje år. Vi behöver därför initiativtagande medarbetare som vill hjälpa oss att utveckla företaget. Inom Repay uppmuntrar vi våra medarbetare att vara en del av vår utveckling och vi ger alla som vill möjligheten att växa och utvecklas inom företaget.

Information och kontakt
Eventuella frågor besvaras av försäljningschef Mattias Isberg på telefon 0910-585923.

Anställningsform: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2020-01-31

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Påminn mig / Tipsa en vän Sök jobbet
 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2020-01-31

 • Tjänstgöringsort

  Uddevalla (Västra Götalands län)

Kontaktpersoner

Pia Wahlgren 0520-52 77 31
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.