Tillbaka till sök
Utgått jobb

Maskinoperatör med kunskap av gasskärning och verkstadsarbete

Maskinoperatör med kunskap av gasskärning och verkstadsarbete

Om företaget


Vi söker nu en operatör med kunskap av gasskärning och verkstadsarbete

Dina arbetsuppgifter
I rollen som operatör kommer du jobba med diverse verkstadsarbete. Det är positivt om du har erfarenhet av gasskärning .
Samt C kort och YKB då lastbilskörning även kan komma att förekomma i tjänsten.


Din bakgrund/Dina egenskaper
För att lyckas i denna roll tror vi att du har en gymnasieutbildning med iindustriinriktning i grunden eller motsvarande erfarenhet från arbete inom industrin.

Som person är du självgående, samtidigt som du har förmåga att arbeta i team. Du har en hög arbetsmoral, håller ett högt tempo och är driftig, flexibel och engagerad. Viktigt är att du är noggrann och tar ansvar för dina egna arbetsinsatser. Du kan tala, förstå och läsa svenska bra.

C kort och YKB

Information och kontakt

Tjänsten som operatör är på heltid, arbetstiden är förlagd till dagtid.

Är du intresserad? Välkommen att skicka in din ansökan snarast möjligt via Wikan Personals hemsida, www.wikan.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsätts innan sista ansökningsdag som är 22:e december.
.
För mer information eller frågor kontakta Pia Wahlgren telefon 0520-52 77 31.

Välkommen med Din ansökan!Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2022-01-20

Tjänstgöringsort

Uddevalla (Västra Götalands län)

Registrera CV
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår