Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Bygg & anläggning (Trollhättan)

Byggnadsingenjör

Byggnadsingenjör


Nu söker vi en erfaren Byggnadskonstruktör till vår kund i Trollhättan

Om företaget
Detta är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Man accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.

Man är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.Dina arbetsuppgifter
Vår kund har bred och gedigen erfarenhet och arbetar med uppdrag inom bland annat sjukhus, industri, bostäder, infrastruktur samt kommersiella och offentliga byggnader. Uppdragen finns i alla skeden, från förstudier till bygghandlingsprojektering och utredningar.

Man har ett starkt fokus på att arbeta på den lokala marknaden med lokala kunder men driver även projekt i regionen och nationellt.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du är utbildad byggkonstruktör med en högskole- eller civilingenjörsexamen. Du arbetar nu som byggnadskonstruktör och har minst 3 års erfarenhet från projektering av bärande konstruktioner i stål, betong och trä.

Du kan självständigt modellera och framställa ritningar från Tekla eller Revit och det är meriterande om du även kan dimensionera bärande konstruktioner enligt Eurokod och EKS.

Du är en engagerad byggkonstruktör som tar ansvar för sitt eget arbete, du har en positiv inställning och du är en hängiven lagspelare.

Du drivs av att arbeta i projekt. Du är tydlig och du förstår vikten av att kommunicera, och du är modig nog att göra din åsikt hörd.

Det du får är en en arbetsplats som kännetecknas av frihet under ansvar, stor flexibilitet och där besluten tas nära medarbetaren. Man är mån om att anpassa arbetsuppgifterna till medarbetarens livssituation för att få en optimal balans mellan privatliv och arbete.

Vi kan erbjuda dig tekniskt intressanta projekt som är anpassade efter dina mål, intressen och potential.
Kundens bredd, tillväxt och strategi är något som gynnar utveckling för varje medarbetare och det ger möjligheter utöver dom vanliga att hitta en roll som passar just dig.

Vi kan erbjuda dig en modern och social arbetsplats med god stämning och mycket trevliga kollegor där du kan känna engagemang och arbetsglädje.

Information och kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Pia Wahlgren 0520-527731 eller Jennifer Zachrisson 0520-527732
Tillträde enligt överenskommelse

Ansök gärna direkt! Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-07-29

Tjänstgöringsort

Trollhättan (Västra Götalands län)

Kontaktpersoner
Pia Wahlgren 0520-52 77 31

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår